Ресторантът за Вашата сватба в Пловдив - елате и се убедете сами !!!

Сред ресторантите за сватби в Пловдив Кадифе се откроява не само с дългогодишния си опит, но и с професионалния си подход към планирането на най-романтичния ден в живота Ви.

Доброто ни име се дължи на доволните клиенти, усилията ни да организираме перфектната сватба и удоволствието, с което винаги работим. И не забравяйте, че Вашите желания заемат първо място при подготовката на сватбеното Ви тържество, когато празнувате в ресторант Кадифе. Предлагаме просторна и уютна зала за 160 човека, като всеки гост има видимост към младоженската маса и към дансинга, седейки на собственото си място! На всяка сватба масите се разполагат идивидуално, с цел младоженците сами да решат как да настанят гостите си! Красивата ни лятна градина е подходяща за изнесен ритуал, уелкъм дринк и дори за малки сватби до 50 човека.

Разгледайте Фотогалерията ни и вижте щастливите лица на нашите младоженци и техните гости. Кадифе не е само един обикновен ресторант за сватби в Пловдив, ние работим с удоволствие и се стремим да превърнем Вашия сватбен ден в незабравимо преживяване, за което да си спомняте винаги. Освен всичко друго мислим и за Вашия бюджет, защото сме убедени, че перфектната сватба се подготвя най-вече с много любов и желание, а не с много пари!

Ние ще Ви помогнем със съвет и препоръка при избора на DJ, сватбен фотограф, видеоператор или водещ, заедно ще изберем и подходяща сватбена украса, вкусна торта, апетитно меню! Ще се погрижим гостите Ви да се чувстват комфортно и приятно при нас!

С нашите помощ и опит Вашата сватба ще се превърне в запомнящо се преживяване, което да споделите с любимите си хора.

Пролетна сватба

Сватбена украса

 

В Кадифе ще Ви предложим цялостна украса в лилаво, златно, праскова и розово. Цените ни са в пъти по-ниски от цените на сватбените агенции в Пловдив и зависят от броя на гостите, като има и опция за непълна украса - там цените са символични!

Младоженците, които избират нашата розова сватбена украса, изтеглят късмет за щастливо и дългогодишно бъдеще. Двойките, посрещнали гостите си с маси в златно, се радват на богат и обилен живот.  Украсата в лилаво е символ на безграничната любов и уважение на младите, докато наситеният, изпълнен с  енергия цвят на праскова гарантира щур и дълъг сватбен купон.  С други думи, в Кадифе сватбената украса е залог за още по-добро сватбено тържество.  Разгледайте снимките в нашата Фотогалерия, за да придобиете перфектното усещане за сватбен празник!


Ритуал

Изнесен ритуал

Ресторант Кадифе е един от малкото ресторанти в Пловдив, в които можете да положите официален подпис и да спестите на гостите си пътя до обредния дом! При нас тази услуга не Ви струва нищо! Обикновено ритуалът се провежда в лятната градина на ресторанта, която естествено е подобаващо украсена за случая и се освобождава от излишните маси, за да могат всички гости да станат свидетели на подписването на младоженците. В нашата фотогалерия можете да видите много снимки от проведени вече сватби както и кратко видео от една от тях.


Уелкъм дринк

Уелкъм дринк и Официално посрещане

 

Кадифе Ви предлага и организирането на уелкъм дринк - съвременен ритуал, който в последните години почти изцяло успява да измести старото Даряване. Новият ритуал представлява аранжирането на голяма маса, на която има чаша с шампанско за всеки гост и друга по-малка такава, предназначена за подаръците и цветята. Младоженците застават между двете маси и приемат поздравленията на близките си хора. Основни предимства са спестяването на обиколката по масите на младото семейство с главна цел да събере подаръците си и по-важното - изключително кратката му продължителност! Дори при големи сватби от 130-150 човека той се провежда за не повече от 15-20 минути, докато даряването с толкова гости би продължило минимум час и половина - време през което и младоженци, и приятели, и близки биха предпочели да се веселят! Таксата за уелкъм дринк е 50 лв като шампанското е от нас. Провежда се най-често в лятната градина - естествено ако го позволява времето!

Официалното посрещане се организира обикновено вътре в залата, в централната част на ресторанта. Това е моментът от тържеството, в който младоженците чупят чашите със шампанско, които преди това изпиват до дъно, минават по платното декорирано с розови цветове, булката рита менчето, свекървата захранва младите с хляб и сол, след което булката и младоженецът заемат местата си на тържествената маса. Посрещането в ресторанта е безплатно!


Кумски дарове
Меню и Кумски дарове

 

Най-хубавата сватба в Пловдив не е тази, заради която младоженците се лишават от сватбено пътешествие, защото цените за празника надхвърлят и най-смелите  им предположения. Перфектната сватба се подготвя с добро настроение и разумни цени, смятаме ние от Кадифе.  Затова ще Ви помогнем заедно да съставим комбинация за сполучливо, индивидуално и вкусно меню - вариантите са тук цените ни са от 19 до 23 лв, а комбинацията зависи изцяло от вас! Естествено по ваше желание можем да ви предложим и някой от многобройните ни специалитети за основно ястие!

Можем да приготвим и украсим за вас кумско пиле, прасенце или агънце - ще препоръчаме сигурни хора, които да приготвят тортата, точно както я харесва кумът!DJ, Фотограф, Видеооператор, Оркестър за извеждане, фолклорно посрещане, балет за кума, торта

 

и още какви ли не програми по желание на младоженците
можем да препоръчаме всичко това - доказани професионалисти с гаранция за отлично свършена работа